Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 7 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

  • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).
  • Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.
  • Για να προχωρήσετε στη διαδικασία της αλλαγής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.
  • Παρακαλούμε το δέμα να σταλεί πίσω σε εμάς με την εταιρεία Speedex, με την οποία συνεργαζόμαστε, και με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή δική μας χρέωση). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς. Τα έξοδα αποστολής του δέματος με το νέο προϊόν τα επιβαρύνεστε εσείς.
  • Αν η επιστροφή οφείλετε σε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Ακύρωση παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ipo-ipo.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 22210 78480 09:00-14:00, Δευτέρα έως Σάββατο.