Συχνές Ερωτήσεις

Παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω συχνές ερωτήσεις.
ΕΛΛΑΔΑ: Στο IPO-IPO.gr δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής: Πληρωμή με τη Μέθοδο της Αντικαταβολής . Πληρωμή με κάρτα. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Πληρωμή μέσω Paypal.
Όλες οι τιμές στο IPO-IPO.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ, συνεπώς η τιμή που βλέπετε είναι και η τελική τιμή των προϊόντων.
ΕΛΛΑΔΑ: Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3€. Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας SPEEDEX! Για παραγγελίες αξίας άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. ΚΥΠΡΟΣ: Οι αποστολές σε Κύπρο επιβαρύνονται με κόστος 15€.
Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία. Η ενημέρωση για το ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να γίνει αυστηρά εντός 1 εργάσιμης από την παραλαβή του, διαφορετικά δε θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του. Μας στέλνετε φωτογραφία από το πρόβλημα στο info@ipo-ipo.gr και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε, για την αντικατάσταση.
Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Το παραπάνω επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε σωστά την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς. Αν δεν βρίσκετε το email, ελέγξτε και στον φάκελο junk στα εισερχόμενα σας.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με courier και παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες μέρες εκτός αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές κλπ).
Στο σύνδεσμο που λέει “Track your order” βάζετε το ID της παραγγελία σας και το email της χρέωσης σας και σας ενημερώνει για τη κατάσταση της παραγγελίας σας.
Πατήστε το σύνδεσμο ‘Πολιτική Επιστροφών’ για επεξηγήσεις.  
Πατήστε το σύνδεσμο ‘Πολιτική Επιστροφών’ για επεξηγήσεις.
Στόχος μας στο IPO-IPO.gr είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία, εξασφαλίζοντας την πιο φιλική και άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά σας από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα θα χαρούμε να το λύσουμε άμεσα. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ipo-ipo.gr(απάντηση εντός 48 ωρών, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών) Είναι πολύ μεγάλη χαρά να επικοινωνούμε με εσάς και να γνωρίζουμε τη γνώμη σας!